Здравейте!След подадена жалба от мен до кмета за незаконно строителство,администрацията се задвижи неочаквано бързо.След направени проверки на место направиха констативен протокол за нередностите.Въз основа на протокола издадоха няколко констативни акта.Нещата спряха до тук,по точно до канцеларията на зам.кмета който трябва да подпише заповед за отстраняване на нарушенията но той и така не подписва.
Въроса ми е какво мога да направя в случая от тук нататък за да се доведът нещата до край!Благодаря предварително!
- Дата и час: 22 Ное 2024, 11:59 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Жалба до кмета
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Жалба до кмета
Въпроса ми по-точно е:
Има ли законов срок в който зам.кмета да е длъжен да подпише констативен акт?
Има ли законов срок в който зам.кмета да е длъжен да подпише констативен акт?
- katans
- Нов потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|