начало

Съветът за партньорство към ВСС предлага: В Изборния кодекс да се предвиди голяма квота за юристи – кандидати за депутати Съветът за партньорство към ВСС предлага: В Изборния кодекс да се предвиди голяма квота за юристи – кандидати за депутати

Деловодство не приема прилагане на документи към приписка ил

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Деловодство не приема прилагане на документи към приписка ил

Мнениеот talaz » 28 Сеп 2013, 19:48

1. Когато човек постъпва в болнично заведение и два дни по-рано му е правено изследване на кръвта и пожелае да приложи резултатите от изследването към болничната му документация (за информация медицинските специалисти), а доктора откаже да се запознае с резултатите и да го приложи-това законно ли е?
2. Ако човек пожелае да подаде молба в деловодство и не му я приемат защото, но му е спешно в следващия час да му я приемат-какво може да направи?
3. т.2 ме интересува и в случай, че я подава в регистратура и то особено регистратура на болница?
4. За отказите по всички точки по-горе ме интересува-законни ли биха били и ако не, то по какъв начин могат да се атакуват (във всеки отделен случай)? Интересуват ме имената на нормативните документи на базата на които могат да се атакуват гореописаните откази?
Важно съобщение в профила ми тук-излияние от днес 16.10.2013

viasat@abv.bg
неактуалния-http://www.udobno.hit.bg
и актуалните:
София 1606-до поискване
htttp://facebook.com/GeorgiKirilov1987
talaz
Младши потребител

Назад към Административно право