Здравейте и благодаря предварително за помощта!
Ето и моя случаи - имам 4 глоби в КАТ - първата е от 04.04.08г., последната - от 31.12.2009г.
Ходих да направя справка в КАТ какви суми им дължа, защото ми предстои да прехвърлям автомобил на мое име и ми дадоха разпечатка, в която всички глоби фигурират, но аз дължа само по последната - от 31.12.2009г. Само за нея в графата Обр. Разп. има дата - 20.02.2012 (т.е. явно защото съм получила с куриер информацията).
Въпросът ми е - защо дължа пари и по последната, имайки предвид, че дори обратната разписка е с изтекла давност? Или при положение, че съм се разписала за получаването на тази разписка - задължението ми е без давност?
- Дата и час: 22 Ное 2024, 05:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Глоби в КАТ с изтекла давност
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Глоби в КАТ с изтекла давност
1. НП се връчва от полицай примерно с куриер е незаконно и падат в съда.
2. Рег на кола няма общо с глобите ,няма да ти ги искат . Рег танк ако искаш.
2. Рег на кола няма общо с глобите ,няма да ти ги искат . Рег танк ако искаш.
- sasko12345
- Потребител
Re: Глоби в КАТ с изтекла давност
Бях писала мейл на КАТ-София и получих отговор от тях, че наистина задълженията ми са изтекли по давност според чл.82, ал.3 от ЗАНН и не дължа нищо към момента
- peteto2006
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|