начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Обжалват ли се решения на административен съд принципно ?

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Обжалват ли се решения на административен съд принципно ?

Мнениеот chinchilla » 20 Дек 2014, 14:57

Да попитам като практика как стои въпросът. Когато излезе решение от Админ съд, обикновенно то обжалвано ли е от ответника ?
Защо питам..... Първо да се похваля спечелих си делото срещу кат ( поредното ) и ми отмениха заповед 171 здвп.
Решението излезе преди седмица и, от тук произлиза въпросът ми обикновенно КАТ обжалва ли такива решения , или не. Да знам за какво да се подготвя

Също да попитам за СРС има ли как онлайн по имената да търся за решения по АХ-та ?
snooker, chinchillas, STARGATE & Alfa Romeo
Аватар
chinchilla
Потребител

Re: Обжалват ли се решения на административен съд принципно

Мнениеот chinchilla » 10 Яну 2015, 17:05

Така, вече решението е в сила и заверено.
От тук произлиза следващото ми питане, или по- скоро предложение

Ще заведа искова молба срещу държавата за незаконното отнемане на сумпс. Търся адвокат да напише исковата молба и да води делото.
Предложенията за плащане са ми 60% - на 40% от спечелената сума .
Ако на някой му се занимава, моля да ми напише мейл на transferr@abv.bg
snooker, chinchillas, STARGATE & Alfa Romeo
Аватар
chinchilla
Потребител

Назад към Административно право