начало

Разумният подход е КС да отговори дали председател на върховен съд с изтекъл мандат може да бъде избран за изпълняващ функциите Разумният подход е КС да отговори дали председател на върховен съд с изтекъл мандат може да бъде избран за изпълняващ функциите

Проверката с дрегера отчете 0.00, но ....

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Проверката с дрегера отчете 0.00, но ....

Мнениеот lawuser » 10 Фев 2014, 14:48

Здравейте,
снощи аз и мой приятел се разкарвахме с колата, като ни спряха за проверка на документи и алкохол. Проверката с дрегера отчете 0.00, но ми направи впечатление, че тръбичката за духането си беше заредена предварително, а аз си спомних, че някъде съм чел, че имаш право сам да я разпечаташ/сложиш.

Днес разгледах внимателно ЗДвП и правилника към него, но не открих никъде такава подробност, само в http://pravatami.bg/54, но те не са източник, на който можеш да се позовеш.

Въпросът е какво ще стане хипотетично, ако откажа да духам в дрегер, в който предварително е сложена тръбичката, а поискам нова?

Едва ли изглежда нещо важно, но като чета по форумите доста хора изгарят от "заредени дрегери", а дали те не са заредени е друг въпрос. :D

Хубав и слънчев ден!
lawuser
Нов потребител

Re: Проверката с дрегера отчете 0.00, но ....

Мнениеот chinchilla » 10 Фев 2014, 20:29

Мен колкото и пъти да са ме спирали, ми дават запечатан мундщук, който сам отварям и слагам на дрегера. Няколко пъти са правили опит да ми дадат " втора употреба ", но когато си поискам нов неразпечатан, винаги са давали.
snooker, chinchillas, STARGATE & Alfa Romeo
Аватар
chinchilla
Потребител

Назад към Административно право