начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

СПЕШНО!Трябва ми добър гръцки адвокат по наказателно право

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

СПЕШНО!Трябва ми добър гръцки адвокат по наказателно право

Мнениеот yoana_st93 » 21 Дек 2017, 22:25

Здравейте,
Трябва ми добър адвокат по наказателно право в Гърция.Преди три години на границата при превоз на автомобили установяват,че два от автомобилите са крадени и ги задължат, както и шофьора,няколко дена след това го освобождават срещу парична сума и сега започва да се води дело като привикват собственика на фирмата превозвач,както и шофьора.Колите не са на нито един от двамата но при задържането им са взели и документите на колите и сега са в Гърция и ние няма как да докажем,че не сме виновни и че не сме знаели.Бихте ли могли да ми помогнете със съвет или добър адвокат ?
yoana_st93
Нов потребител

Re: СПЕШНО!Трябва ми добър гръцки адвокат по наказателно пра

Мнениеот ivan_lawyer » 22 Дек 2017, 03:46

Можете да търсите гръцки адвокати в Бг. Има вече с права в Бг. Имах един случай с корабокрушение в Италия (та кого - кого - напред-назад) и така. Отзивчиви са колегите - поне - доколкото е по време на Коледа работата.

Впрочем не е ли постановка това прибързване - откъде Ви спешват така по Коледа.

Впрочем съвсем свободно можете да комуникирате с колеги адвокати и в Гърция и т.н. Аз така направих - изтърсихме напред-назад и намерихме една колежка заседнала в Италия и нещо да придвижи.
ivan_lawyer
Старши потребител

Re: СПЕШНО!Трябва ми добър гръцки адвокат по наказателно пра

Мнениеот teogeo » 22 Дек 2017, 12:11

yoana_st93 написа:Здравейте,
Трябва ми добър адвокат по наказателно право в Гърция.Преди три години на границата при превоз на автомобили установяват,че два от автомобилите са крадени и ги задължат, както и шофьора,няколко дена след това го освобождават срещу парична сума и сега започва да се води дело като привикват собственика на фирмата превозвач,както и шофьора.Колите не са на нито един от двамата но при задържането им са взели и документите на колите и сега са в Гърция и ние няма как да докажем,че не сме виновни и че не сме знаели.Бихте ли могли да ми помогнете със съвет или добър адвокат ?

Пишете на лични. Ще Ви препратя към такъв колега.
Аватар
teogeo
Активен потребител

Назад към Наказателно право