начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Моля за съвет

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля за съвет

Мнениеот zlateline » 22 Мар 2015, 03:36

Искам да попитам , ако някой заплашва по тел. че щял да ми изпрати , както той се изрази ''няма повече да се разправям , ако не подпишеш пълномощното , ще ти изпратя едни момченца'' , какво мога да направя , този индивид живее в София , а аз се преместих в друг град , в моя град ли трябва да подам жалба , но при положение че нямам доказателства /не съм го записвала / мога ли , какво мога всъщност да направя, освен може би жалба да подам .
Не че ме изплашил , ама няма право да заплашва, ако искам ще правя пълномощно, ако не искам няма ,това си е моя работа.
Как да процедирам законово срещу този индивид.
zlateline
Нов потребител

Re: Моля за съвет

Мнениеот brauni » 22 Мар 2015, 04:02

В полицията, а може и за по-сигурно до прокуратурата, опиши си казуса и смело напред!
brauni
Нов потребител

Назад към Наказателно право