начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

задържани пари

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: задържани пари

Мнениеот eurolinker » 26 Авг 2014, 13:58

Ами като приключва на нула, защо върнахте парите?
Actio cum Deliberatio
eurolinker
Потребител

Мнениеот bulldozer » 26 Авг 2014, 14:10

Ами и адвокатите ме питаха същото не знаех какво трябва да правя ..... ,се пак туристите бяха там и са казали в хотела ,че са платили и аз от това се притеснявах !!!
bulldozer
Младши потребител

Мнениеот eurolinker » 26 Авг 2014, 14:32

Постъпили сте правилно, макар и да са били възможн и други варианти. Не мислете в тази посока - каквото сторено, сторено.
Actio cum Deliberatio
eurolinker
Потребител

Мнениеот bulldozer » 26 Авг 2014, 14:52

Не сме схемаджии и не искаме да сме, сега чакаме да приключи всичко нормално ,когато има развитие ще споделя :) Благодаря искрено на всички за информацията !!! 8)
bulldozer
Младши потребител

Мнениеот bulldozer » 27 Авг 2014, 18:00

doc03 написа:Взели сте парите защото не са ви платили. Върнали сте ги, дали по собствено решение, дали предвид обстаятелствата - няма значение. Каквото и да докажат, няма прокурор (който е чел НК-то), който да повдигне обвинение.
Според мен е налице чл.323, и предвид ал.3 на същия - няма да има наказание. (Поне от опита ми със СРП)
:)

Прокурора беше там в РПУ-то и после ме пита дали ми е удобно да си поговорим другата седмица :D и ми връчиха призовката да се явя като обвиняем и за разпит а на мадамата като свидетел след ,като отидохме разледващия полицай на отпрати !!! Не знам тези техни “игри” дали са им практика !!!
bulldozer
Младши потребител

Мнениеот bulldozer » 22 Яну 2015, 23:40

Здравейте на всички юристи , пиша ви след 6 месеца, но за жалост не за мен добра новина ,след 6 месеца тишина от прокуратурата , моята приятелка получи призовка да се яви в качеството си на обвиняема на морето след няколко дена !!! Още съм в шок, това нормално ли е ? След толкова време за такова деяние ? И най-вероятно аз съм следващия,защото аз още несъм получил нищо ? Вашето мнение колеги ?
bulldozer
Младши потребител

Предишна

Назад към Наказателно право