- Дата и час: 21 Ное 2024, 22:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
лекции по наказателен процес
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
лекции по наказателен процес
Колеги, много моля, ако някой има лекции по наказателен процес на проф. Сълов да ми ги прати на silvena_stancheva@abv.bg. Предварително благодаря
- vanilla
- Нов потребител
Re: лекции по наказателен процес
До днес тази тема беше най-последна във форума от темите "без отговор". Сега,дори за миг,ще е наи-първата тема във форума!
- usra_ovcova
- Потребител
Хайде и аз....
Проф. Сълов... , имам прекрасни спомени от този преподавател. Няма сухарско поднасяне на материята, безкрайно жизнен човек ( не че е важно!), но си изнасяше лекциите по интригуващ и увлекателен за студентите начин.
Ако не сте го слушали- загубили сте. Честно. Не само в професионален план.
А, ако някой има лекциите му- да не си ги стиска, а да ги даде на ваниловото цвете.
Проф. Сълов... , имам прекрасни спомени от този преподавател. Няма сухарско поднасяне на материята, безкрайно жизнен човек ( не че е важно!), но си изнасяше лекциите по интригуващ и увлекателен за студентите начин.
Ако не сте го слушали- загубили сте. Честно. Не само в професионален план.
А, ако някой има лекциите му- да не си ги стиска, а да ги даде на ваниловото цвете.
- Гост.
- Старши потребител
Той ме изпитва на държавен изпит и останах с много добри впечатления Аз разполагам с други лекции по Наказателен процес, ако vanilla проявява интерес към тях, да ми пише на ЛС и ще ги изпратя.
PS: Това не е покана към 1318138181359843 души да ме питат за лекции.
PS: Това не е покана към 1318138181359843 души да ме питат за лекции.
Fortuna fortes adiuvat.
Perfice te!
Perfice te!
- MariaMagdalena
- Потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|