начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

изпити за младши прокурори

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

изпити за младши прокурори

Мнениеот jivko_stoev » 25 Дек 2010, 21:50

Здравейте,може ли да ми кажете откъде могат да се набавят материали за подготовка за изпитите за младши прокурори ,които се провеждат от ВСС,както и откъде може да се подготвя за казусите?Ще се радвам ,ако някой има информация да я сподели с мен ,а още повече ,ако такъв е човек,който вече се е пробвал на тези изпити :) благодаря предварително !
jivko_stoev
Младши потребител

Re: изпити за младши прокурори

Мнениеот ralitsarbg » 29 Дек 2010, 11:48

Здравей, Живко!

Във форума в раздела за Конкурси и изпити има самостоятелна тема "Как да направя качествена подготовка за конкурс".

В нея тазгодишните участници в конкурса споделят начина, по който са се подготвяли.

Готова рецепта за спечелване на конкурса, естествено, няма...но има две важни съставки - много учене и вяра в собствените сили.

Успех!
ralitsarbg
Потребител

Мнениеот jivko_stoev » 29 Дек 2010, 13:47

Много ти благодаря Ралица за изчерпателния отговор!!!
Просто съм нов тук и още не мога да се ориентирам :) иначе се съгласявам изцяло с твоето мнение ,че точна рецепта няма за спечелването на конкурса,само още се чудя дали са верни слуховете ,че всички обявени места са предварително определени от кого ще бъдат заети,но дори и да е така все пак съм решил да се пробвам :)
Аз също ти желая успех в начинанията , в които си се захванала!!! :)
jivko_stoev
Младши потребител

Мнениеот ralitsarbg » 29 Дек 2010, 22:06

Благодаря ти за пожеланията, Живко! Ще имам нужда. :wink:

Успех в конкурсите, дано имаш късмет да са скоро, но и следи промените в ЗСВ...
ralitsarbg
Потребител

Мнениеот jivko_stoev » 30 Дек 2010, 16:04

Дам ,непременно ще следя промените , разгледах и темата , в която сте разисквали някои неща относно изпитите за младши прокурори :) заинтригува ме един от участниците ,който е бил приет и споменава ,че ще постне разработените теми по конспекта по които се е подготвял ,но уви така и не успях да ги открия :(
jivko_stoev
Младши потребител

Назад към Конкурси, изпити