- Дата и час: 21 Ное 2024, 21:17 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
изпити за младши прокурори
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
изпити за младши прокурори
Здравейте,може ли да ми кажете откъде могат да се набавят материали за подготовка за изпитите за младши прокурори ,които се провеждат от ВСС,както и откъде може да се подготвя за казусите?Ще се радвам ,ако някой има информация да я сподели с мен ,а още повече ,ако такъв е човек,който вече се е пробвал на тези изпити благодаря предварително !
- jivko_stoev
- Младши потребител
Re: изпити за младши прокурори
Здравей, Живко!
Във форума в раздела за Конкурси и изпити има самостоятелна тема "Как да направя качествена подготовка за конкурс".
В нея тазгодишните участници в конкурса споделят начина, по който са се подготвяли.
Готова рецепта за спечелване на конкурса, естествено, няма...но има две важни съставки - много учене и вяра в собствените сили.
Успех!
Във форума в раздела за Конкурси и изпити има самостоятелна тема "Как да направя качествена подготовка за конкурс".
В нея тазгодишните участници в конкурса споделят начина, по който са се подготвяли.
Готова рецепта за спечелване на конкурса, естествено, няма...но има две важни съставки - много учене и вяра в собствените сили.
Успех!
- ralitsarbg
- Потребител
Много ти благодаря Ралица за изчерпателния отговор!!!
Просто съм нов тук и още не мога да се ориентирам иначе се съгласявам изцяло с твоето мнение ,че точна рецепта няма за спечелването на конкурса,само още се чудя дали са верни слуховете ,че всички обявени места са предварително определени от кого ще бъдат заети,но дори и да е така все пак съм решил да се пробвам
Аз също ти желая успех в начинанията , в които си се захванала!!!
Просто съм нов тук и още не мога да се ориентирам иначе се съгласявам изцяло с твоето мнение ,че точна рецепта няма за спечелването на конкурса,само още се чудя дали са верни слуховете ,че всички обявени места са предварително определени от кого ще бъдат заети,но дори и да е така все пак съм решил да се пробвам
Аз също ти желая успех в начинанията , в които си се захванала!!!
- jivko_stoev
- Младши потребител
Благодаря ти за пожеланията, Живко! Ще имам нужда.
Успех в конкурсите, дано имаш късмет да са скоро, но и следи промените в ЗСВ...
Успех в конкурсите, дано имаш късмет да са скоро, но и следи промените в ЗСВ...
- ralitsarbg
- Потребител
Дам ,непременно ще следя промените , разгледах и темата , в която сте разисквали някои неща относно изпитите за младши прокурори заинтригува ме един от участниците ,който е бил приет и споменава ,че ще постне разработените теми по конспекта по които се е подготвял ,но уви така и не успях да ги открия
- jivko_stoev
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|