начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

изпит правоспособност

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

изпит правоспособност

Мнениеот зелен » 07 Ное 2005, 13:39

един тъп въпрос от един неправоспособен боязлив кандидат юрист-на изпита може ли да ползваме закони по които има драскани,не цветенца,а бележки,допълнения,подчертавани пасажчета или най-вероятно книжките трябва да са изрядно чистички и ненашаренки???????????????????????????????Усещтам че въпросчето ми е тъпичко и ме е срам,обаче нещо съм шаш пред изпита и за това питам май глупости!Ако някой се смили и реши да пише,ще стори едно голямо,благородно доброоо и в един по-добър свят ще бъде възнаграден :D :D :D :D :D :D :D :D :D И СЕГА СЕРИОЗНО-ако на някой му се занимава,моля нека ми каже!!!?????БЛАГОДАРЯ!!!!
зелен

Мнениеот kolega » 07 Ное 2005, 14:04

Не се притеснявай. Изпитът е много лесен. Никой не ти гледа какви закони ползваш. Само гледат да претупат работата и да преминат към следващия в списъка. Трябва да кажеш нещо наистина тъпо или да мълчиш като риба, за да те скъсат. Мен даже не ме оставиха да пиша, а направо ми казаха да си чета от закона и да коментирам текстовете. Така че спокойно и успех!
kolega

Мнениеот зелен » 07 Ное 2005, 14:13

БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО!!!!!!!!
зелен

Назад към Конкурси, изпити