начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

конкурс за нотариуси

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: конкурс за нотариуси

Мнениеот sas » 09 Фев 2004, 12:56

да-адм.дело № 487/2004г.-http://www.sac.government.bg/ ако си регистриран потребител отиваш на търсачката и пишеш номера на делото и гледаш сканираните документи....
sas
Младши потребител

Мнениеот donna2 » 09 Фев 2004, 15:25

тъй като срока за подаване на дкументи изтече обадих се в министерството на правосъдието за да попитам изготвенили са списъците с нередовните документи ,с цел да попитам за моите редовни ли са и ако има нещо да го оправям в срок ,но ми казаха че ще ги публикуват на страницата на министерството ,нещо не мога да вляза в раздел съобщения ,дава ми грешка ,някой влизал ли е вече там
donna2
Потребител

Мнениеот адвокат » 09 Фев 2004, 15:42

Явно работят по страницата, тъй като няма достъп, пък и е доста рано днес да се проверени всички документи и да е изготвен списъка. Знае ли някой как става класирането съобразно заявените поредни райони ?
адвокат

Мнениеот jamaika » 09 Фев 2004, 18:48

kolegi ot kade ste se podgotviate za konkursa za notariusi.ot kakvi materiali 4etete.moge li niakoi da mi kaje.
jamaika

Мнениеот donna2 » 09 Фев 2004, 18:50

аз си чета учебниците
donna2
Потребител

Предишна

Назад към Конкурси, изпити