начало

Парламентът за пети път не успя да си избере председател Парламентът за пети път не успя да си избере председател

Кандидатстудентски въпрос-ЮЗУ или ПУ???Помощ!

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Мнениеот Clavdivs. » 26 Юни 2007, 16:25

Galahar написа:...аз бих ти казал, че в електротехниката и инженерните специалности има много повече пари.

Аз откога го разправям това по форума ама на.... :wink:
Clavdivs.
Потребител

Мнениеот Clavdivs. » 26 Юни 2007, 16:29

Galahar написа:
Не мога да ти кажа,дали един ден ще се занимавам с чисто юридическа работа- тези "дребановости" членчета и алинеи ме дразнят много. Мамка им и членчета

А и аз съм си "далавераджия" по природа и си ме тегли "играта",бизнеса, рискът, но правото във всички случаи ще ми бъде от полза. А стига бе!

И най-накрая....Правото е безкрайно море,в което има остров за всеки, който го обича и го желае. Като обича морето за какво му е остров?

Да обобщим.... Постинга по-скоро ми прилича на ПУЦ-аджийски. Съжалявам...
Clavdivs.
Потребител

Мнениеот Galahar » 26 Юни 2007, 16:34

Clavdivs,а ми така е.Сегашната ми работа е свързана точно с големи фирми от електротехическия, строителния и инженеринговия бранш като цяло. Това,че съм учил в техникум,а и нещата,които успях да науча за трансформатори,намотки и пр.. сега са ми от голяма полза при изготвянето на становища. Не гледам като бльон като видя паспорт на техническо съоръжение, или някаква спецификация, а мога адекватно да реагирам....Както казах,не знам дали със сигурност ще се занимавам с право като завърша, но ако за захвана, ще се ориентирам в правното обслужване на подобен род фирми и с подобен род производства...
Galahar
Младши потребител

Мнениеот Galahar » 26 Юни 2007, 16:39

Clavdivs.Ами може и ПУЦаджия да излезне от мен, то знае ли човек какво го чака утре.Аз съм на 21г. и ако ти кажа утре искам да съм такъв,или ЩЕ Бъда Такъв- ти ще ми повярваш ли :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Galahar
Младши потребител

Мнениеот Clavdivs. » 26 Юни 2007, 16:49

Galahar написа:Clavdivs.Ами може и ПУЦаджия да излезне от мен, то знае ли човек какво го чака утре.Аз съм на 21г. и ако ти кажа утре искам да съм такъв,или ЩЕ Бъда Такъв- ти ще ми повярваш ли :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ПУЦ-аджия човек е, или не е ... Не можеш да станеш/не станеш... За мен някои от разсъжденията ти за правото са ПУЦ-аджийски. ПУЦ-аджийството е вид възприемане на правото...

А ако ми позволиш един съвет /писах някъде, че днес има промоция :wink: /

БЕГАЙ!!! Вземай си дърмичките особено дипломата за ел. и БЕГАЙ!!! Не се буздисвай с това право /та било то и в СУ/...

Бегай!!!
Clavdivs.
Потребител

Мнениеот JoyBringer » 26 Юни 2007, 16:55

ха, селяните,като ми влезнат с тройки в Благоевград и после с парички се местят в ПУ .А после с връзки и диплома 4,50 ми стават съдийки-пресен пример новата съдия- изпълнителка в Пловдивския съд Силвия някоя си...
JoyBringer
Потребител

Мнениеот pokerman » 07 Юли 2007, 23:28

До antongergana където ти е по-близко и по-удобно там се запиши. Всички останали приказки за кой и по по най са пълни глупости :). Така си се джавкаме за де си убиваме времето. Ако си упорит и си четеш без значение е къде ще учиш. Важното е да ти е по-удобно и вместо да даваш пари за път и за квартири по-добре си купи учебници с тях :wink:
pokerman
Потребител

Мнениеот Гост » 09 Юли 2007, 16:35

JoyBringer написа:ха, селяните,като ми влезнат с тройки в Благоевград и после с парички се местят в ПУ .А после с връзки и диплома 4,50 ми стават съдийки-пресен пример новата съдия- изпълнителка в Пловдивския съд Силвия някоя си...

На тази фраза може да Ви повярва някой от Столипиново или Факултета.

Само да Ви кажа,че най-високите балове за право миналата година са:

1.Софийски Университет
2.Югозападен Университет
3.Великотърновски Университет
4.Пловдивски университет

Другите не ги признавам въобще за университети.

Така че айде прочетете малко,пък после пишете.

Колега,айде да преброим кандидат-студентите тази година в ЮЗУ и ПУ
и после да сравним баловете.
Ако се окажете прав имате почерпка от мен,но ако не се окажете прав-ще черпите Вие. :D
Гост

Мнениеот atanaspetrovmeister » 09 Юли 2007, 20:23

advokat_nikolov написа:-------------------------------------------------------------------------
Само да Ви кажа,че най-високите балове за право миналата година са:

1.Софийски Университет
2.Югозападен Университет
3.Великотърновски Университет
4.Пловдивски университет

Другите не ги признавам въобще за университети.

:D

Ех, Пацо :D , пак ли ти ? Тоя хъс откъде го вадиш, да разбираме, че не си скъсан през тази сесия, така ли?
И откъде черпиш сведения за такава представителна извадка? :wink:

А за всички, които все още се чудят......

Изображение
Аватар
atanaspetrovmeister
Потребител

Мнениеот Гост » 10 Юли 2007, 16:43

Vse edno sme rektori i reklamirame universitetite si.Ama4e sme i nie :D

Interesno mi e,ako nqkoi se e 4udel kyde da kandidatsva i ni e 4el postingite,kogo e poslishal-men ili teb.
Гост

Мнениеот vodka_s_bira » 18 Авг 2007, 02:41

колега аз сега ще сам в 3ти курс и треа дати кажа че досега всички преподаватели са били на изключително високо ниво. Ако и ти се постараеш малко в ЮФ на ПУто можеш да стнеш отличен юрист. и трябва да ти кажа че имам приятели които учат в СУ право и не си дават мн зор и пак си вземат изпитите. тай 4е ти решаваш.
vodka_s_bira

Предишна

Назад към Конкурси, изпити