начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

ИЗЛЯЗОХА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПИСМЕНИЯ ИЗПИТ ЗА МЛ. АДВОКАТИ

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Мнениеот дн » 23 Ное 2005, 13:09

Аз също работя от година в много престижна софийска кантора и са много доволни от мен, както и аз от тях. Учил съм и в чужбина, явявал съм се на изпити на немски и никога не съм се провалял. естествено търся вината в себе си - подцених изпита и сигурно не се подготвих добре, но ме притеснява защо не ни показват работите. Щом са убедени че са взели правилни и мотивирани решения, защо не ни ги покажат, от какво ги е страх!!! Това го няма никъде, ще продължа да ги тормозя, защото отношението им е възмутително. Не става въпрос за несъгласие с резултатите ми, предполагам, че са прави, но искам да видя например къде съм сбъркал.
дн

Мнениеот Гост » 23 Ное 2005, 13:59

дн написа:Аз също работя от година в много престижна софийска кантора и са много доволни от мен, както и аз от тях. Учил съм и в чужбина, явявал съм се на изпити на немски и никога не съм се провалял. естествено търся вината в себе си - подцених изпита и сигурно не се подготвих добре, но ме притеснява защо не ни показват работите. Щом са убедени че са взели правилни и мотивирани решения, защо не ни ги покажат, от какво ги е страх!!! Това го няма никъде, ще продължа да ги тормозя, защото отношението им е възмутително. Не става въпрос за несъгласие с резултатите ми, предполагам, че са прави, но искам да видя например къде съм сбъркал.

Никъде, не си сбъркал просто малшанс трябва да има процент скъсани гледат да е около 50%. Ако бях на ваше място бих си търсил правата. Просто се организирайте ... учудвам се как търпите това!
Гост

Мнениеот Dopusnat » 23 Ное 2005, 14:34

Prostete, che pisha na latinitsa. Az sum ot dopusnatite do usten i prosto iskah da vi kaja, che v momenta si kusam nervichkite da gi zubria tezi vuprosi, vubshte niama da imam vreme da gi mina vsichkite i strashno se pritesniavam, che niama da izdurja izpita. Ako me skusat na ustnia, spored vas, niama li da sum naj-zle sled tazi adska sedmica? Pomislete za tova i neka to da vi e pone malka uteha.
Naj- zle shte budat tazi chast ot kandidatite, koato niama da preskochat ustnia ....
Dopusnat

Предишна

Назад към Конкурси, изпити