- Дата и час: 14 Дек 2024, 01:22 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
|
|
Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс
имам обаждане за интервю - митница столична - но имам резерви. истина ли е, че има едни 3-4 години след подписване на договора, през които ако напуснеш или те уволнят, дължиш 4-5 хил. лв. неустойки? някой знае ли изобщо какви са конкретните условия по този договор? а ако имаш по малко от добър 4.00 на изпита след седем месечното обучение - пак някакви финансови санкции... истина ли е, не е ли?
- eanda
- Нов потребител
eanda написа:имам обаждане за интервю - митница столична - но имам резерви. истина ли е, че има едни 3-4 години след подписване на договора, през които ако напуснеш или те уволнят, дължиш 4-5 хил. лв. неустойки? някой знае ли изобщо какви са конкретните условия по този договор? а ако имаш по малко от добър 4.00 на изпита след седем месечното обучение - пак някакви финансови санкции... истина ли е, не е ли?
Истина е! Подписваш договор за обучение и там има неустойки от порядъка на 4 000 лв., доколкото съм запознат!
А ако имаш по-малко от 4,00 след 7-месечния курс просто отпадаш....
Последна промяна aris_koen на 11 Авг 2012, 20:29, променена общо 1 път
- aris_koen
- Потребител
eanda написа:имам обаждане за интервю - митница столична - но имам резерви. истина ли е, че има едни 3-4 години след подписване на договора, през които ако напуснеш или те уволнят, дължиш 4-5 хил. лв. неустойки? някой знае ли изобщо какви са конкретните условия по този договор? а ако имаш по малко от добър 4.00 на изпита след седем месечното обучение - пак някакви финансови санкции... истина ли е, не е ли?
eanda честито! Успех и на интервюто! За коя дата си /информативно питам/?
Ние във Варна продължаваме да чакаме /вече става доста изнервящо/....
- frangolita
- Младши потребител
eanda написа:имам обаждане за интервю - митница столична -...
Поне рабрахме, че работят и днес...
Успех, eanda!
- aris_koen
- Потребител
понеделник... ще видим... ако се окаже, че тези неща с неустойките съществуват и те закрепостяват към агенцията, както са правили феодалите със селяните преди векове, ще пасувам.. по-доре да работя в някой магазин за дрехи - свободна и с няколко пъти по-висока заплата - отколкото завързана за митниците половин десетилетие и без каквато и да било възможност за развитие
- eanda
- Нов потребител
eanda написа:...ако се окаже, че тези неща с неустойките съществуват...
101% съществуват!
- aris_koen
- Потребител
Здравей eanda !Искам да те помоля да споделиш към колко часа днес получи обаждане.След работно време ли?Благодаря!
- erond
- Нов потребител
erond написа:Здравей eanda !Искам да те помоля да споделиш към колко часа днес получи обаждане.След работно време ли?Благодаря!
Не съм eanda, но знам, че не се съобразяват с работното време и работят някъде до 18-19:30 часа Дори и в събота....
- aris_koen
- Потребител
Извини ме aris, въпросът ми бе към eanda.Грешката е моя.Благодаря за отговора.Очаквам и нейния отговор.Лека вечер!
- erond
- Нов потребител
Някой нещо да знае за РусИе?
- zda_1978
- Младши потребител
Ееееее най-сетне някаква информация
значи на ход е Митница Столична, а ние във Варна ще си почакаме
значи на ход е Митница Столична, а ние във Варна ще си почакаме
- ani_fer
- Потребител
lionbg написа:bil_11 написа:Здравейте и от мен.Искам да информирам варненци с риск да ги разочаровам, но имам информация от сигурен източник, че одобрените отдавна се знаят. Както знаете бройките са обявени за местата на среднистите, които ги освободиха от работа. От служител на митницата вчера разбрах, че като компенсация щели да назначат на техни места хора които са им близки или роднини. Ако искат и другите участници от другите градове да си сверят часовниците, дали е така. Все пак на тези които се надяват успех.
Това е най-голямата глупост, която съм чувал.
Със сигурност мога да кажа, че това не е вярно.
Горното звучи смешно и несериозно ...
Но вярно или не - със "сигурност" може да го каже само "човека" който прави избора !
п.п. ani_fer спокойно - времето се развали, не е време за плаж на изпитващите ....нека се пооправи времето да може между плажа и цацата да те препитат и теб
бъзикам се аз ама хич не ща да знам как се правят интервюта на 100 човека за няколко дни, могат единствено да стискат палци по-малко да преодолеят тестовете ... току виж следващия път направят 5 теста ,за да е по ситно ситото
- treks5
- Младши потребител
.
Последна промяна terra_s на 21 Авг 2012, 13:02, променена общо 2 пъти
- terra_s
- Младши потребител
terra_s написа:gmhgmh написа:Ок, но комисията пътува към Варна и водата ви е необходима - така, че разнислете.
Нека ви върви като по вода!
Не точно към Варна...по - скоро към Митница Столична. Тя е приоритетна, както и Свиленград, където приключиха интервютата
Варна, за съжаление ще почакат. Да използват времето да си прегледат законите още по 2 пъти поне, че препитването ще е сериозно [/quo
А имате ли информация в Бургас, кога ще съобщят на издържалите интервюто ?
- tea_1988
- Младши потребител
Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
Ако сте кандидатствали за Митница Бургас, издържите успешно конкурса и Ви уведомят, за това, че се класирате ще бъдете назначен на работа в Митница Бургас като инспектор. Всички новоназначени инспектори се изпращат на 7 - месечен курс/задължителен/. Самият курс е разделен на 4 учебни модула между които ще карате практика в съответната митница в която сте назначен, в случая ако сте назначен в Бургас ще карате в Бургаската Митница. Всеки обучителен модул завършва с изпит върху преподаваната материя от модула, като е нужно да изкарате на изпита оценка не по - малко от 4. На края на последния модул е така наречения финален изпит - върху цялата преподавана материя. Изпитът е изключително тежък, провежда се пред голяма комисия от ЦМУ и се провежда на две части - писмена и устна. На него трябва да изкарате задължително оценка не по - малка от 4.Ако изкарате под 4 се счита, че сте го издържали неуспешно и съответно назначението Ви ще бъде прекратено. Самото назначение ще стане със заповед която ще получите веднага след като бъдете одобрен за назначаване в съответната митница. В първите дни на курса подписвате договор за обучение. Това е накратко...Самото обучение може да стане във всеки един от центровете на Агенция Митница - София, Русе, Балчик...
- detektiv
- Младши потребител
a zna4i nai-setne da pi6e nqkoi ,4e v sofiq e na intervu.nie ot varna mai naistina 6te si po4akame da ni zvannat.ako vse pak nqkoi it varna sa mu zvannali da ne zabravi da pi6e.
- sisa2012
- Младши потребител
Според Закона за Държавния служител, след успешно завършено обучение, трябва да останеш на работа за 3/4 години. Неустойки се дължат, ако след успешно завършено обучение, откажеш назначението. Ако си "издържал неуспешно" изпита на края на обучението, се прекратяват трудово правните отношения - тук не споменават за неустойки
Щом кандидатстваш за Митница Столична, назначаването може да е към някое от бюрата към нея. Може да ги видиш от тук: http://customs.bg/structure/index.html
- frangolita
- Младши потребител
Защо така, от всички съфорумци от София, само eanda, се похвали с обаждане
- frangolita
- Младши потребител
frangolita написа:eanda написа:имам обаждане за интервю - митница столична - но имам резерви. истина ли е, че има едни 3-4 години след подписване на договора, през които ако напуснеш или те уволнят, дължиш 4-5 хил. лв. неустойки? някой знае ли изобщо какви са конкретните условия по този договор? а ако имаш по малко от добър 4.00 на изпита след седем месечното обучение - пак някакви финансови санкции... истина ли е, не е ли?
Според Закона за Държавния служител, след успешно завършено обучение, трябва да останеш на работа за 3/4 години. Неустойки се дължат, ако след успешно завършено обучение, откажеш назначението. Ако си "издържал неуспешно" изпита на края на обучението, се прекратяват трудово правните отношения - тук не споменават за неустойки
Щом кандидатстваш за Митница Столична, назначаването може да е към някое от бюрата към нея. Може да ги видиш от тук: http://customs.bg/structure/index.html
- vaness
- Потребител
|
|