- Дата и час: 25 Ное 2024, 13:33 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Пазарно стопанство ЮЗУ
|
|
32 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
така...за проблема със сайта и аз разбрах, остава въпросът дали са излязли резултатите от изпита по Държавна служба и държавен служител на пети курс, защото се явявах с тях.
- adriyana
- Младши потребител
Empress написа:Kak брутално ги изгониха..Едната квесторка беше ужасна И това със ст.книжки,макар че имат право от една страна.А теста наистина не беше лесен и повечето се оплакват.
Tochno s tazi ujasna kvestorka hodihme da se razpravqme sled izpita.Nezadovolen urod na sredna vyzrast ! Pyk i razbrah 4e tazi shte ni vodi nqkakvi uprajneniq sled godina dve
- Logan
- Потребител
на мен едно моми4е от 5и курс миказа 4е тази гадна асистента ходила със Станин и предавала на ПА, предимно била квесторка на икономически предмети понеже специално не6то такова преподавала
- krisi_janeva
- Младши потребител
krisi_janeva написа:на мен едно моми4е от 5и курс миказа 4е тази гадна асистента ходила със Станин и предавала на ПА, предимно била квесторка на икономически предмети понеже специално не6то такова преподавала
хах УЖАСТ.Подхождат си
Ама тя наистина беше мн гадна..
Леле,дано да не ни предава по нещо
Its not easy love but you`ve got friends you can trust.When you`re in need of love they give you care and attention.Friends will be friends!
- Empress
- Младши потребител
vapros4e написа:та някой има ли оценка от изпита на задочното,който беше края на Юни
Да, да
Не мога да повярвам - взела съм го
- jnbibian
- Младши потребител
Разбрах ,че около 70% от колегите са били скъсани
При положение ,че бях изгонен 15 минути преди края на изпита се радвам ,че съм го взел с 3 ,толкова колкото са изкарали и повечето от взелите го ! Радвам се че ми се махна от главата .Пожелавам успех на колегите които ще се явяват на поправка
При положение ,че бях изгонен 15 минути преди края на изпита се радвам ,че съм го взел с 3 ,толкова колкото са изкарали и повечето от взелите го ! Радвам се че ми се махна от главата .Пожелавам успех на колегите които ще се явяват на поправка
- Logan
- Потребител
32 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|