начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

konkyrs za mladshiuristkonsylt

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

konkyrs za mladshiuristkonsylt

Мнениеот july » 01 Фев 2006, 16:29

skoro mi predstoi konkyrs za mladshiuristkonsylt kum obshtinata,bixte li mi kazali koi normativni aktove trqbva da se chetat.i kak proticha samiq konkyrs?blagodarq predvaritelno.
july

Мнениеот Никой » 01 Фев 2006, 16:32

Не Ви ли дадоха конспект?
Никой

Мнениеот Гост » 01 Фев 2006, 16:38

Незная как стои въпроса в общините, но по другите административни структури не дават кой знае каква информация. Зависи каква ще е формата на провеждане на конкурса дали практически изпит или тест. Задължително се запознайте със съдържанието на основните нормативни актове, като ЗМСМА, ЗОС, ЗАП.
Гост

Мнениеот Гост » 01 Фев 2006, 17:08

Стига с това неграмотоно изписване на думата!!! Правилно е да се изпише "юрисконсулт". Като за начало се научете на това, а после питайте за друго.
Гост

Мнениеот july » 01 Фев 2006, 18:31

konspekt ne e predostaven.normativni aktove sashto ne sa posocheni.konkyrsa shte bude test i intervu.
july

Мнениеот jyly » 01 Фев 2006, 18:36

na g-n"Gost" se izvinqvam za dopysnatata greshka,dori v zaglavieto v barzinata sam izpisal slqto mladshi uriskonsylt
jyly

Мнениеот Гост » 02 Фев 2006, 09:36

Не се притеснявай, сигурно вече се знае кой ще заеме мястото.
Гост

Мнениеот Гост » 02 Фев 2006, 10:24

Мисля, че като за начало трябва да се запознаете с основните нормативни актове като Закона за местното самоуправление и местната администрация, Закона за общинската собственост и Закона за административното производство. Мисля, че изпитът се провежда под формата на тест, но не съм сигурна дали няма и устен изпит. Успех!
Гост

Мнениеот Гост » 02 Фев 2006, 10:24

Мисля, че като за начало трябва да се запознаете с основните нормативни актове като Закона за местното самоуправление и местната администрация, Закона за общинската собственост и Закона за административното производство. Мисля, че изпитът се провежда под формата на тест, но не съм сигурна дали няма и устен изпит. Успех!
Гост

Мнениеот Гост » 02 Фев 2006, 11:25

По отношение на това, че се знае мястото, май имате право, колега...
Гост

Мнениеот Гост » 02 Фев 2006, 11:30

Коя е Общината?
Гост

Назад към Конкурси, изпити